Je nám líto, ale nabídka "Komfortní chata se saunou u Sázavy" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Cestování:
Chata Paseca | Vlkančice | střední Čechy

Chata Paseca s cedrovou saunou, steaky i snídaněmi u Sázavy

Milovníci přírody, zbystřete! V lese nedaleko Sázavy lze najít nově postavený a prudce elegantní domeček se saunou i krbem, kde můžete strávit parádní tři dny! A to není zdaleka všechno. Dojde totiž také na každodenní snídaně i na večeři s hovězími steaky a vínem.
Cena od 11 000 Kč (2 noci / 2 osoby)



Obsah balíčku:

  • 3 dny (2 noci) pro 2 osoby za 11 000 Kč
  • Ubytování v chatě Paseca v Posázaví
  • 2x snídaně, 1x večeře
  • 2. večer: 1x lahev velmi kvalitního červeného nebo bílého francouzského vína a hovězí steaky (2 ks, cca 200 g svíčkové), pečivo, hořčice, několik druhů steakových omáček, po domluvě lze grilovat i ryby, vepřovou panenku nebo kuřecí stehenní steaky
  • Služby profesionála z oblasti gastronomie
  • 1. i 2. ráno: „Královská snídaně“ s donáškou na Pasecu v piknikovém koši (máslo, šlehaný tvaroh s bylinkou, dva druhy šunky (98 % masa), domácí uzeniny a salámy, paštiky, jogurt, koláče nebo koblihy, min. 4 druhy sýrů, vločky, müsli, džus, ovoce nebo zelenina, mléko a pečivo)
  • Po včasné domluvě lze objednat i verzi vegetarian či vegan
  • Instantní káva a čaj k dispozici po celou dobu pobytu
  • Lahev Prosecca jako welcome drink

Stromhouse, Teepee Spa - Glamping Pyskocely - Střední Čechy - ilustrativní foto

Co vás hned při příjezdu dostane?

Originální dřevěný koncept chaty. Krásné, světlé dřevo tu dominuje stavbě i jejímu vybavení. A co víc, chata je umístěna v dokonalé harmonii uprostřed lesů, které zaručují klid a pohodu.

Jak to vypadá uvnitř?

Vybavení chatky napovídá, že tato chatka se od svých vzdálených sestřenek v kempech a osadách velmi zásadně liší. Na okolní svět se budete dívat z velkých francouzských oken a rozjímat můžete u krbových kamen nebo na terase na lehátkách. 

Stromhouse, Teepee Spa - Glamping Pyskocely - Střední Čechy - ilustrativní foto

Kde budete spát?

Jakkoli chatě vládne dřevo, spát na něm samozřejmě nebudete. Za účelem perfektního spánku tu pro vás mají luxusní postel Hästens, kterou nenajdete ani v těch nejluxusnějších hotelech.

Co tu budete jíst?

Začnete samozřejmě parádní snídaní, kterou vám přinesou až na práh chaty. Druhý večer se pak těšte na lahev kvalitního vína z Francie a hovězí steaky se spoustou příloh. A vše vám uvaří profík! Vy jen nasávejte krásné vůně a budujte si místo v žaludku. 

Stromhouse, Teepee Spa - Glamping Pyskocely - Střední Čechy - ilustrativní foto

Co tu dělat přes den?

Lze doporučit procházku po lese nebo delší výlet – to vám pak přijde více než vhod uvolnění v cedrové sauně či u krbových kamen. Je to něco, co byste od dřevěné chatky v lesích asi neočekávali, ale rozhodně to chcete! 

Plány na večer

Tady se přímo nabízí ohniště, u kterého můžete pozorovat slunce zapadající za stromy a k tomu si opékat večeři. A pokud nejste na následnou romantiku, stačí si zajet třeba do nedaleké Sázavy za kulturou i zábavou.

Jak se sem dostanete?  

Nepotřebujete batohy ani pohorky – až k chatě si lze pohodlně dojet autem a parkovat hned vedle ní. 

Stromhouse, Teepee Spa - Glamping Pyskocely - Střední Čechy - ilustrativní foto


Platnost voucheru
do 16. 6. 2023
Check-in od: 14:00  |  Check-out do: 10:00

 Děti

Po předchozí domluvě. Pro bližší informace a podrobnosti pobytu kontaktujte zákaznickou linku BigZoom.cz na telefonním čísle +420 296 210 012.

 WiFi

ne

 Parkování

zdarma u chaty

 Rekreační poplatek

zahrnut v ceně

 Bezbariérový přístup

ne



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím