Je nám líto, ale nabídka "Zábavná prohlídka Prahy pro rodiny" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Zážitky:

Zábavná prohlídka Prahy pro rodiny s dětmi

Chtěli byste dětem ukázat Prahu a povyprávět jim něco málo o její historii, ale máte v pražských dějinách jisté mezery? Průvodkyně z Prahy, jak ji neznáte to vezmou za vás! Stačí si vybrat z pěti tematických okruhů a pak už jen pozorovat, jak dětem u příběhů o strašidlech začnou svítit očka.
Cena od 65 Kč



Obsah nabídky:

  • Zážitková procházka Prahou od Praha, jak ji neznáte
  • Délka: cca 1:45 hodiny
  • Na výběr: Tajemné průchody a legendy Starého Města, Nový Svět a Hradčany plné pověstí, Bájný Vyšehrad a jeho tajemství, Hledej zlato na Pražském hradě, Karlův most s bojovkou

Praha, jak ji neznáte je rodinným tandemem maminky s dcerou. Obě jsou dlouholetými průvodkyněmi, které se obvykle specializují na cizojazyčnou klientelu, s koronakrizí ovšem přišla potřeba se adaptovat. Nyní tedy Prahu můžete důkladně poznat i vy!

Zábavná prohlídka Prahy pro rodiny s dětmi

Praha, jak ji neznáte?

PRAHA, jak ji neznáte, pořádá zážitkové prohlídky Prahy pro rodiny s dětmi, pojaté i tak trochu jako soutěž. Vyrazte na průzkum starobylé Prahy s průvodcem. Tajemné uličky, strašidla, pověsti a báje, i to je Praha. Vaše děti mohou cestou hledat domovní znamení i odpovědi na kvízové otázky. Poslechnou si pověsti o strašidlech, stejně jako strašidelné historky, které se skutečně staly, a určitě budou na tuhle procházku dlouho vzpomínat.

Zábavná prohlídka Prahy pro rodiny s dětmi

Co vás čeká?

Děti se mohou aktivně zapojit do prohlídky a zkusit zodpovědět různé kvízy a hádanky, za což si mohou vysloužit odměnu. Čekají je tajemné průchody a legendy Starého Města Křivolaké uličky, kočičí hlavy, domovní znamení, skryté průchody.

Zábavná prohlídka Prahy pro rodiny s dětmi

Uslyšíte o bezhlavém rytíři, o Golemovi, ale také o stavbě staroměstskych hradeb a králi Karlovi IV. Děti po cestě budou hledat domovní znamení a hledat odpovědi na hádanky, takže nuda nehrozí. Nový Svět a Hradčany plné pověstí Jak se žije v klášteře, smí mniši mluvit a kde a smí chodit ven? Jaká pověst se vypráví o loretánských zvoncích? 

Zábavná prohlídka Prahy pro rodiny s dětmi

Co uvidíte?

Tyto netradiční procházky Prahou trvají asi hodinu a tři čtvrtě, což zvládnou i případní mladší sourozenci, a počet osob ve skupině obvykle nepřesáhne dvacet. Vše je možné absolvovat i s kočárkem a procházky jsou tak vhodné pro celé rodiny, které hledají zábavný a přitom smysluplný program pro děti v Praze. Vybírat můžete z těchto tras:

  • Tajemné průchody a legendy Starého Města
  • Nový Svět a Hradčany plné pověstí
  • Bájný Vyšehrad a jeho tajemství
  • Hledej zlato na Pražském hradě
  • Karlův most s bojovkou

Zábavná prohlídka Prahy pro rodiny s dětmi


Platnost voucheru
do 31. 10. 2020
  • Zážitková procházka Prahou
  • Vhodné pro rodiny s dětmi
  • Kvízy a hádanky pro děti

 Otevírací doba

Aktuální termíny prohlídek najdete zde.



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím