Je nám líto, ale nabídka "Vstup do Království železnic v Praze" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Zážitky:

Vstup do Království železnic v Praze

Vláčky má každý rád! A jak by také ne – symbolizují cesty do vzdálených i zcela fantaskních míst a už od mládí se k nim upínají naše cestovatelské touhy. Vlakem v Království železnic v Praze se sice na žádný výlet nevydáte, ale každá hravá a otevřená mysl tu prožije krásné odpoledne plné houkání.
Cena od 125 Kč



Království železnic sídlí na pražském Smíchově a potáhne to sem každého, kdo si miluje vláčky a železnici obecně. A že se takových milovníků najde! Proto si také můžete vybrat kromě vstupného pro děti i vstupné pro dospělé.

Vstup do Království železnic v Praze

Hlavní, a bezpochyby tou největší atrakcí v Království, je modelové kolejiště, které svou velikostí nemá ve střední Evropě konkurenci. Zahrnuje totiž scenerie z 6 krajů ČR včetně detailního modelu Prahy, a to na ploše více než 460 metrů čtverečních.

Vstup do Království železnic v Praze

Zblízka tak uvidíte Křivoklát a Karlštejn, karlovarskou kolonádu nebo třeba Hlavní nádraží Plzeň. Modely doplňuje 30 000 jejich obyvatel, kteří jsou prezentováni ve stovkách situacích a scénkách z běžného života. A pokud by vás snad začali nudit, interaktivní tlačítka pro spouštění akcí v modelech se vám postarají o další zábavu.

Vstup do Království železnic v Praze

80 vlakových souprav a další přepravní prostředky v Království jezdí ve dne i v noci, cykly se tu střídají po dvaceti minutách. Budete tak svědky západu slunce, rozsvícení pouličních lamp i oken a převzetí vlády nocí.

Vstup do Království železnic v Praze 

V prostoru Království máte k dispozici také dětský koutek a hrací zóny. Vyzkoušet si můžete virtuální realitu, děti si pohrají v herním prostoru Igráček nebo Řádírně Tondy Obala, kde se díky aktivní prolézací a lezecí formou dozví leccos o recyklaci a třídění odpadů.

Vstup do Království železnic v Praze


Platnost voucheru
do 31. 10. 2020
  • Vstup do Království železnic v Praze
  • Největší modelové kolejiště ve střední Evropě.
  • 30 000 obyvatel nacházející se v modelu
  • Interaktivní tlačítka pro spouštění akcí
  • 80 vlakových souprav, automobily, autobusy, metro
  • Dětský koutek a herní zóny
  • 1. varianta za 125 Kč: Vstup pro 1 dítě do 15 let nebo studenta
  • 2. varianta za 249 Kč: Vstup pro 1 dospělého

 Otevírací doba

Každý den 09:00–19:00.



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím