Je nám líto, ale nabídka "Noc v hotelu na Staroměstském náměstí" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Cestování:
Hotel U Prince | Praha

Přespání v boutique hotelu přímo na Staroměstském náměstí

Atraktivnější lokalitu byste v Praze asi nenašli – hotel U Prince si za své místo vybral přímo srdce města. To obvykle bývá našlapané turisty, ale v současné době je situace zcela jiná. A vy tak strávíte velmi stylovou a klidnou jednu noc přímo na Staroměstském náměstí.
Cena od 3 000 Kč (1 noc / 2 osoby)



Obsah nabídky:

  • 2 dny (1 noc) pro 2
  • Ubytování v hotelu U Prince
  • Bufetové snídaně
  • Na výběr ze 2 typů pokoje

Staroměstské náměstí je srdcem Prahy už více než tisíc let. Původní rozměrné tržiště na jedné z evropsky nejvýznamnějších obchodních stezek se stalo náměstím ve 12. století. Do této doby spadá i počátek historie domu, jenž v minulosti nesl i název U Zlatého nebo Černého anděla.

Hotel U Prince - Praha - ilustrativní foto

Kde budete spát?

V hotelu se nachází celkem 24 unikátních pokojů a apartmá. Vybaveny jsou starožitným nábytkem a každý z nich je zcela výjimečný. Na výběr máte ze dvou typů ubytování:

  • Pokoj Superior. Stáří pokojů se datuje až do 12. století a jejich historické prvky byly zachovány díky individuální péči a pozornosti. Královskou atmosféru dotváří dřevěné podlahy a otevřené trámové stropy, které zdobí původní umělecká díla a zdivo, propracovaný dobový nábytek a původní materiály. Některé pokoje mají výhled na Staroměstské náměstí.
  • Apartmá Junior Suite. Ta luxusnější možnost. Nádherně zařízené apartmá typu duplex nabízí velkorysý prostor a atypické uspořádání interiéru. Všechna tato apartmá vás potěší mramorovou koupelnou s prostornou vanou a vysokými stropy. Některá apartmá mají výhled na Staroměstské náměstí.

Hotel U Prince - Praha - ilustrativní foto

Kam na jídlo a na drink?

Hotel disponuje restaurací s barokními klenbami a originálně zdobeným interiérem, kde budou probíhat vaše každodenní snídaně. Tím to však nekončí. Ve stejné budově najdete Terasu U Prince s nádherným výhledem na celou Prahu a také světově proslulý Black Angel's Bar.

Hotel U Prince - Praha - ilustrativní foto


Platnost voucheru
do 31. 12. 2021
Check-in od: 15:00  |  Check-out do: 12:00
  • Vynikající lokalita přímo na Staroměstském náměstí
  • Výběr ze 2 typů ubytování
  • Terasa s výhledem a světoznámý bar ve stejné budově

 Děti

do 5 let zdarma

 Pes

po předchozí domluvě

 WiFi

ano

 Parkování

Soukromé parkování je možné v blízkosti hotelu za 500 Kč/den při rezervaci přes hotelový web, jinak za 660 Kč/den. Odvoz vozidla za 50 Kč.

 Rekreační poplatek

zahrnut v ceně

 Bezbariérový přístup

ano

 Platba kartou

ano



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím