Je nám líto, ale nabídka "Laser game pro až 14 hráčů v Praze" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Sport:

Laser game pro až 14 hráčů v centru Prahy

Střílení laserem už dávno není jen oblíbenou kratochvílí hrdinů ze sci-fi filmů. Takzvaný laser tag (či game) se na poli akčních her uchytil již před mnoha desítkami let a hraje se po celém světě. A to včetně Prahy – v Mercuria Laser Game Praha si zahrajete s až třinácti dalšími hráči!
Cena od 99 Kč



Obsah nabídky:

  • Laser game pro až 14 hráčů
  • Mercuria Laser Game Praha

Během laser tagu (laser game) si tak trochu zahrajete na vojáky. Zapojit musíte snad všechny svaly na těle, zapomenout byste však neměli ani na mozek, protože bezhlavá zteč vám vítězství pravděpodobně nepřinese. Pozitivní je, že případná porážka vás na rozdíl od prohry třeba v paintballu vůbec nebolí!

Laser game pro až 14 hráčů v centru Prahy

Co vás v Mercuria Laser Game Praha zaujme?

Mercuria arénu najdete v hračkářství Hamleys v pražské ulici Na Příkopě. Zde na vás čeká cesta kolem světa, kdy v průběhu hry můžete procestovat všechny kontinenty světa a podívat se do míst jako Antarktida, Asie, Rusko nebo USA. Zblízka prozkoumáte i Eiffelovu věž v Paříži nebo africký bungalov.

Laser game pro až 14 hráčů v centru Prahy

Jak vypadá aréna?

Celá hra probíhá v designově propracované aréně vybavené tou nejmodernější technologií a za doprovodu zvukových a světelných efektů, které vás na několik minut vytrhnou z reality a probudí ve vás bojovníky, kde nakonec vyhraje ten nejrychlejší a nejchytřejší. Vyberete si také z desítek různých herních módů nebo unikátních hudebních kulis.

Laser game pro až 14 hráčů v centru Prahy

Jaké vybavení dostanete?

Při hře si navíc užijete nejlepší aktuálně dostupné laser game vybavení Gen8 od australského dodavatele Laserforce, tedy nejnovější systém s dotykovým displejem na zbrani a také displejem přímo na vestě. Pro cizince je také možné si vybrat svůj jazyk, který vás bude při hře doprovázet.

Laser game pro až 14 hráčů v centru Prahy


Platnost voucheru
do 30. 11. 2020
  • Laser game pro až 14 hráčů
  • Propracovaná aréna
  • Výběr z různých módů a hudebních kulis



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím