Je nám líto, ale nabídka "Krytý minigolf na celý den v Praze" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Zážitky:

Celodenní vstup na krytý minigolf v centru Prahy

Hledáte místo na ideální teambuilding, originální rande nebo si jen chcete užít pěknou porci zábavy s přáteli? To vše splní unikátní krytý Minigolf Kotva v Praze, kde trénují i minigolfoví mistři! A právě tady v honbě za vrtošivými jamkami strávíte třeba i celý den.
Cena od 100 Kč



Obsah balíčku:

  • Minigolf Kotva – jediný krytý minigolf na světě s certifikátem Světové minigolfové federace
  • 1x vstup pro dítě do 12 let (1. varianta) nebo dospělou osobu (2. varianta)
  • Zapůjčení vybavení
  • Hra bez časového limitu
  • Každý den od 09:00 do 20:00

Celodenní vstup na krytý minigolf v centru Prahy

Proč do Minigolfu Kotva?

Protože podobný minigolf není nikde jinde k vidění. Žádný jiný krytý minigolf nedisponuje certifikátem od Světové minigolfové federace, trénují zde ti nejlepší hráči světa a zaměstnanci jsou všichni do jednoho zapálení profíci, kteří vám poskytnou cenné rady.

 

Jak je to s vybavením?

Zapůjčení veškerého potřebného vybavení je součástí balíčku. A nebudete se muset potýkat s křivými holemi nebo míčky podobnými kráteru – to by se tu hanbou propadli. Očekávejte jen to nejkvalitnější poloprofi vybavení.

Celodenní vstup na krytý minigolf v centru Prahy

Jak dlouho můžete hrát?

Jak dlouho chcete, na hru nemáte žádný časový limit. Začnete hrát, a až se rozhodnete skončit a opustíte hřiště, hra i váš vstup na minigolf tím končí.

 

Jaké tu jsou dráhy?

V Kotvě hraje prim kvalita. Čeká vás 18 drah, které postavil prezident Českého minigolfového svazu Tomáš Navrátil. Na těchto drahách vyrostla juniorská mistryně světa a hraje se na nich mimo jiné největší minigolfová akce na světě.

Celodenní vstup na krytý minigolf v centru Prahy


Platnost voucheru
do 31. 12. 2020

 Otevírací doba

Každý den od 09:00 do 20:00.



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím