Je nám líto, ale nabídka "Hodina nebo celý den v parku Toboga" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Zážitky:

Hodina nebo celý den v zábavním parku Toboga

Že se někdy rádi vracíte do dětských let? Tady se vám za to nikdo smát nebude. Tady se k vám s nadšením připojí! A kde je ono tady? Ve známém zábavním parku Toboga, kde si to spolehlivě užije každé dítě i správně hraví dospělí.
Cena od 34 Kč



Obsah voucheru:

  • Zábavní park Toboga
  • Vstup na celý den nebo 1 hodinu (dle varianty)
  • Možno využít každý den
  • Vstup na atrakce pouze v ponožkách

„Ale no tak, už dospěj!“ Až toto příště uslyšíte, rozverně na dotyčného vyplazte jazyk, k tomu mírně zašilhejte, poté udělejte ladnou otočku vzad (pokuste se nespadnout, to by trošku zkazilo umělecký dojem) a vyrazte směrem na Zličín. V místním zábavním parku Toboga budete jako doma!

Hodina nebo celý den v zábavním parku Toboga

A samozřejmě nejen vy. Zábavní park Toboga je zaměřen především na děti, které se tu zabaví na celý den. Čekají tu na ně prolézačky, skluzavky, tobogány, trampolíny nebo střílecí aréna. Celkem více než 100 atrakcí!

Hodina nebo celý den v zábavním parku Toboga

Chybět samozřejmě nemůže ani bobová dráha, balonková fontána, sjezdová dráha s nafukovacími koly, lanové centrum, skákací hrad a spousta hřišť pro různé sporty a hry. Jak vidíte, tady ví, jak na děti! Na všechny atrakce je vstup možný pouze v ponožkách, které se dají zakoupit na recepci.

Hodina nebo celý den v zábavním parku Toboga

Jako rodiče si nemusíte dělat starosti ani o jídlo. V prostorách parku najdete restauraci s hlavními jídly, saláty, domácí pizzou, těstovinami i dezerty. Tam se děti nejen nasytí, ale i vy si třeba na chvilku odpočinete, zatímco si vaši svišti budou hrát na horolezčata.

Hodina nebo celý den v zábavním parku Toboga

Nicméně, zaskotačit si můžete i vy. Všechny atrakce jsou také pro dospělé a podléhají přísným bezpečnostním normám. Takže se s malými vezměte za ruku a vzhůru za zábavou!

Hodina nebo celý den v zábavním parku Toboga


Platnost voucheru
do 12. 4. 2022
  • Více než 100 atrakcí pro malé i velké
  • Součástí restaurace s velkou nabídkou jídel
  • Pro dospělé také prostor k práci a svým vlastním činnostem

 Otevírací doba

Každý den od 10 do 19 hodin (lze využít jakýkoli den).



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím