Je nám líto, ale nabídka "Dárkový poukaz do restaurace Le Grill" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Zážitky:

Dárkový poukaz v hodnotě až 2 000 Kč do restaurace Le Grill

Vybírání dárků je těžká disciplína. Jednou z možností, jak si ji ulehčit, jsou dárkové poukazy, díky kterým si sám obdarovaný vybere svůj dárek. A v oceňované pražské restauraci Le Grill bude mít na výběr samé delikatesy! Poukazy jsou k mání v hodnotě 1 000, 1 500 nebo 2 000 Kč.
Cena od 799 Kč



Obsah nabídky:

  • Dárkový poukaz v hodnotě 1 000, 1 500 nebo 2 000 Kč
  • Restaurace Le Grill
  • Platí na celé menu včetně nápojů

Restaurace Le Grill se pravidelně objevuje v Mauerově výběru Grand Restaurant i michelinském průvodci. Specializuje se na moderní českou kuchyni a speciality z grilu, které doplňují bylinky z vlastní bylinkové zahrádky.

Dárkový poukaz v hodnotě až 2 000 Kč do restaurace Le Grill

Nabídku jídel doplňuje široký výběr až 140 českých a zahraničních vín. Poukaz využijete na celou nabídku (2chodové sezónní menu stojí 690 Kč/osoba, 3chodové 890 Kč/osoba). Na menu, které se mění každý měsíc, nyní nechybí jelení tartar, hřbet z přeštického prasete, hovězí burger nebo třeba jelení hřbet. Od 18 hodin pak zážitek z večeře ještě umocní hra na piano.

Dárkový poukaz v hodnotě až 2 000 Kč do restaurace Le Grill


Platnost voucheru
do 30. 4. 2021
  • Jedna z nejlepších restaurací v Praze
  • Každý měsíc nové menu
  • Široká nabídka vín z ČR i zahraničí



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím