Je nám líto, ale nabídka "Celoroční vstup na Fantastické iluze" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Zážitky:

Celoroční vstupenka do jedinečného Muzea fantastických iluzí

Jsou muzea, kde se dozvíte spoustu důležitých informací a po jejich návštěvě budete mít hlavu jako pátrací balon. A pak existují muzea, ze kterých odejdete s bambilionem fotek a se širokým úsměvem na tváři. Jako třeba Muzeum fantastických iluzí, které nyní nabízí celoroční vstupenky pro všechny.
Cena od 150 Kč



Obsah nabídky:

  • Celoroční vstup do Muzea fantastických iluzí
  • Při první návštěvě muzea výměna voucheru za roční permanentku na vaše jméno
  • Největší muzeum trikových iluzí v Praze

Muzeum fantastických iluzí Pavla Kožíška je úžasné místo pro děti a dospělé, kde nebudete věřit vlastním očím! Svým provedením je zcela originální a odlišné od všeho, co bylo dosud nejen v České republice k vidění.

Celoroční vstupenka do jedinečného Muzea fantastických iluzí

Co všechno uvidíte?

Před návštěvou se nezapomeňte ujistit, že je váš fotoaparát plně nabitý a má dostatek místa v paměti, abyste mohli pořídit nevídané a legrační fotky a videa. Vyzkoušíte si kouzelnou židli nebo magickou místnost, která vás promění v trpaslíka nebo obra, můžete se také vystřelit z děla a levitovat ve vzduchu.

Celoroční vstupenka do jedinečného Muzea fantastických iluzí

Vaše hlava se náhle ocitne na stole nebo si na vás pochutná King Kong. Slavný alchymista Edward Kelley vás kouzlem uvězní ve své středověké laboratoři a dinosaurus si vás ve svých pařátech odnese do hnízda. Nechte se překvapit, čím vás zaručeně pobaví Charlie Chaplin nebo Albert Einstein. Uvidíte opravdový úsměv Mony Lisy a není to ten, který znáte z obrazu! 

Celoroční vstupenka do jedinečného Muzea fantastických iluzí

Projdete se hlavou dolů po stropě místnosti, proměníte se v primabalerínu, uvidíte svůj skutečný obraz v zrcadle, stanete se nejkrásnějším člověkem na světě a zažijete mnohé další. Dýchne na vás kouzlo starých časů a dozvíte se zajímavá tajemství optických iluzí

Celoroční vstupenka do jedinečného Muzea fantastických iluzí


Platnost voucheru
do 31. 12. 2021
  • Perfektní zábava pro všechny bez rozdílu věku
  • Jedinečný zážitek a super fotky
  • Více než 100 interaktivních zábavných exponátů

 Otevírací doba

všední dny 09:00–21:00



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím