Je nám líto, ale nabídka "50minutová plavba s proseccem po Vltavě" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Zážitky:

50minutová plavba lodí s proseccem po Vltavě

Jak si užít krásný letní den? Pokud se nechcete pařit na pražských ulicích, Prague Boats nabízí lákavou alternativu – vyhlídkovou plavbu na výletní lodi! A aby byl efekt příjemnosti co největší, dostanete k plavbě sklenku prosecca nebo džusu.
Cena od 239 Kč



Obsah nabídky:

  • 50minutová vyhlídková plavba po Vltavě s proseccem nebo džusem
  • Prague Boats
  • Sklenka prosecca (nebo džusu)
  • Interaktivní online průvodce (audio – čeština, angličtina, němčina, ruština, čínština, španělština; popisky – čeština, angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština, portugalština, ruština, čínština, korejština)
  • Drobné občerstvení (sýrová miska)

Vychutnejte si ničím nerušený panoramatický výhled na historické centrum Prahy se sklenkou prosecca a drobným občerstvením! Osvěžující plavba na jedné z moderních prosklených lodí je jako stvořená pro krásné slunné dny.

50minutová plavba lodí s proseccem po Vltavě

Co během plavby uvidíte?

Prohlédněte si historické centrum Prahy pohodlně z paluby lodi během 50minutové plavby. Z bezprostřední blízkosti uvidíte pilíře Karlova mostu s jeho tajemnými detaily a pokocháte se dechberoucím výhledem na Pražský hrad z hladiny řeky.

50minutová plavba lodí s proseccem po Vltavě

Přímo na levém břehu Vltavy uvidíte Strakovu akademii – sídlo vlády ČR, klasicistní budovu Občanské plovárny a nad hlavami dominantu Letenské pláně – Pražský metronom. Na pravém břehu můžete obdivovat koncertní budovu Rudolfinum a architekturu Starého Města.

50minutová plavba lodí s proseccem po Vltavě


Platnost voucheru
do 31. 3. 2022
  • Vyhlídková plavba po Vltavě s proseccem nebo džusem
  • Panoramatický výhled z lodi
  • WiFi zdarma

 Otevírací doba

Loď vyplouvá v pátek, sobotu a neděli vždy v 16:00.



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím