Je nám líto, ale nabídka "Ekologická plavba lodí po Vltavě" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Zážitky:

50minutová plavba ekologickou lodí po Vltavě

Prohlédnout si město z paluby lodi je vždy parádní zážitek. Ale jak už to tak bývá, příroda si z čehokoli, co je velké a spaluje naftu, příliš nevýská. Naštěstí je mezi flotilou Prague Boats jedna výletní loď, která pluje čistě na elektřinu!
Cena od 149 Kč



Obsah nabídky:

  • 50minutová ekologická vyhlídková plavba po Vltavě
  • Prague Boats
  • Audiokomentář v 8 jazycích (čeština, angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština, polština, italština) Interaktivní online průvodce (audio – čeština, angličtina, němčina, ruština, čínština, španělština; popisky – čeština, angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština, portugalština, ruština, čínština, korejština

Chcete si prohlédnout a poznat nejvýznamnější pražské památky, a přitom se chovat ekologicky? Vyplujte na unikátní ekoplavbu na lodi Bella Bohemia! Tento jedinečný světově unikátní hliníkový katamarán pluje čistě na elektrický pohon a je tak bezesporu nejekologičtější vyhlídkovou lodí u nás.

50minutová plavba ekologickou lodí po Vltavě

Jak plavba probíhá?

Prohlédněte si historické centrum Prahy pohodlně z paluby lodi během 50minutové plavby. Z bezprostřední blízkosti uvidíte pilíře Karlova mostu s jeho tajemnými detaily a pokocháte se dechberoucím výhledem na Pražský hrad z hladiny řeky.

50minutová plavba ekologickou lodí po Vltavě

Co během plavby uvidíte?

Přímo na levém břehu Vltavy uvidíte Strakovu akademii – sídlo vlády ČR, klasicistní budovu Občanské plovárny a nad hlavami dominantu Letenské pláně – Pražský metronom. Na pravém břehu můžete obdivovat koncertní budovu Rudolfinum a architekturu Starého města.

50minutová plavba ekologickou lodí po Vltavě

Komu se bude plavba líbit?

Eko plavba na Belle Bohemii po Vltavě je ideální způsob, jak se zahraniční turisté mohou seznámit s Prahou, českým rodinám i s dětmi zpestří tato krátká plavba výlet do hlavního města.

50minutová plavba ekologickou lodí po Vltavě


Platnost voucheru
do 31. 3. 2022
  • Unikátní pohled na Prahu
  • Loď na čistě elektrický pohon
  • WiFi zdarma

 Otevírací doba

Loď vyplouvá denně v 12:00, 13:00, 14:00, 15:00 a 16:00.



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím