Je nám líto, ale nabídka "1–⁠3hodinová plavba po Vltavě" již není aktuální.
Vybrali jsme pro vás jiné nabídky na Zážitky:

1–⁠3hodinová plavba po Vltavě moderní lodí s kapitánem

Vezměte partu svých přátel nebo kolegů a vyrazte na Vltavu! Během privátní plavby, která potrvá jednu až tři hodiny, zažijete jedinečný pohled na pražské kulisy za pozorného dohledu zkušeného kapitána.
Cena od 3 990 Kč



Obsah nabídky:

  • Pronájem celé lodi až pro 7 osob na 1, 2 nebo 3 hodiny
  • Služby kapitána

Za každého období je prima zkusit výlet lodí. Tentokrát se projedete po Vltavě velmi moderní lodí Jeanneau Merry Fisher 895 se dvěma kajutami, WC i sprchou! Řídit bude profesionální kapitán, ale klidně vás na čas pustí ke kormidlu. 

1–⁠3hodinová plavba po Vltavě moderní lodí s kapitánem

Kam poplujete?

Hodinová plavba: Vyplujete z Modřan směr centrum Prahy, proplujete pod Barrandovským mostem, kolem Císařské louky a Veslařského ostrova. Dále kolem Vyšehradu, náplavky a Tančícího domu, minete mosty Palackého a Jiráskův a pomalu se vrátíte zpět do Modřan.

2hodinová plavba: Trasa stejná jako u hodinové plavby + proplutí Smíchovskou plavební komorou (u Jazz Docku), podplutí pod Karlovým mostem, krásný výhled na Hradčany a Pražský hrad až po ostrov Štvanice.

3hodinová plavba: Na přesné trase se předem domluvíte s kapitánem.

Nezapomeňte si s sebou vzít oblíbené drinky s občerstvením, které si vychutnáte na lehátku na přídi, na zádi u stolečku nebo v pohodlí uvnitř lodi. K dispozici budete mít toaletu, základní nádobí a třeba sekt si můžete dát do lednice. 

1–⁠3hodinová plavba po Vltavě moderní lodí s kapitánem

Užijete si buď klidnou, pomalou jízdu, nebo adrenalinovou jízdu ve skluzu. Zážitek si navíc můžete zpestřit poslechem vlastní muziky, a to i pěkně nahlas. Na lodi je kvalitní audiosystém, se kterým se propojíte pomocí Bluetoothu. Nezapomenutelná plavba tak může začít!

1–⁠3hodinová plavba po Vltavě moderní lodí s kapitánem


Platnost voucheru
do 31. 3. 2022
  • Velmi moderní loď
  • Unikátní pohled na pražské památky
  • Možnost vlastní hudby



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Souhlasím